Search Here

Szegeden a Blues Kert Vendéglőbe szakács munkatársat keresnek havi 15 napra

Home / Szegeden a Blues Kert Vendéglőbe szakács munkatársat...

Szegeden a Blues Kert Vendéglőbe szakács munkatársat keresnek havi 15 napra Szegeden a Blues Kert Vendéglőbe szakács munkatársat keresnek havi 15 napra Szegeden a Blues Kert Vendéglőbe szakács munkatársat keresnek havi 15 napra

Szegeden a Blues Kert Vendéglőbe szakács munkatársat keresnek havi 15 napra

Spread the love

Szeged, a napfény városa, amit nyári időszakban rengeteg turista keres fel. A Tisza partja és az attól távolabbra eső részeken is rendszeres a nagy forgalom, ami lehetőséget kínál a kisvállalkozások részére. Ha valami, akkor az biztos, hogy a látogatóknak enniük kell. A vendéglők ezért kiemelt szerepet kapnak és a forgalmuk is magas a főszezonokban. Nem meglepő, hogy Szegeden a Blues Kert Vendéglőbe szakács munkatársat keresnek havi 15 napra. A kimondottan frekventált helyen található vendéglő jelentős napi forgalmat bonyolít, így kifejezetten olyan személyt keresnek, aki szereti a amit csinál és jól bírja a gyakran megfeszített munkamenetet.


Amit a Blues Kertről tudni érdemes
A kínálatban nagyobbrészt grillezett, panírozott ételekre alapszik, de kimondottan jól fogy a napi menü is, valamint hétvégenet svédasztal várja a vendégeket. Ebből látható, hogy szakácsként bőven akad tennivaló. A nyitva tartás hétfőtől vasárnapig 11-22 óra között van. Mivel havi szinten csak 15 napról van szó, ezért a sűrű időrend mellett bőven van lehetőség pihenni is.


Feladatok és elvárások a jelentkezőkkel szemben
A húsok előkészítése, panírozás, főzés mind a feladatok között található. Az elvárások listáját olyan dolgok bővítik, mint a pontosság, igényes munkavégzés és precizitás, a rend és tisztaság szeretete. Mindezekért cserébe pedig kávé, napi 2 étkezés, 8 órában való bejelentés biztosított. A fizetés minden hónapban 2 részletben érkezik. Ha úgy gondoljuk, hogy mindez megfelel az elvárásainknak és mi is nyújtani tudjuk, amit kérnek tőlünk, akkor nincs más dolgunk, mint jelentkezni a szegedallas.hu oldalon.

Leave A Comment