Search Here

Irodavezető mellé rátermett kollégát keresnek Miskolcon irodavezető-helyettesi pozícióba

Home / Irodavezető mellé rátermett kollégát keresnek Miskolcon irodavezető-helyettesi...

Irodavezető mellé rátermett kollégát keresnek Miskolcon irodavezető-helyettesi pozícióba Irodavezető mellé rátermett kollégát keresnek Miskolcon irodavezető-helyettesi pozícióba Irodavezető mellé rátermett kollégát keresnek Miskolcon irodavezető-helyettesi pozícióba

Irodavezető mellé rátermett kollégát keresnek Miskolcon irodavezető-helyettesi pozícióba

Spread the love

Amikor egy munkát keresünk, akkor mindig meg kell nézzük, hogy mi az, amit elvárnak és természetesen kínálnak. A mérleg sosem szabad elbillenjen valamelyik oldalra az elvárások szempontjából, mert akkor nehéz lesz betölteni az adott pozíciót. Fontos tehát, hogy az elvárt teendők listájával arányos legyen a juttatás. Az adminisztratív tevékenységek széles spektrumot fognak át, ezért amennyiben ezen szakmában keresünk munkát, akkor biztosan nem fogunk unatkozni. Jó hír például, hogy irodavezető mellé rátermett kollégát keresnek Miskolcon irodavezető-helyettesi pozícióba. De miről is szól ez pontosan?


Mivel jár az irodavezető-helyettesi pozíció?
Egy építőipari cég esetében az irodavezető-helyettesi funkció többet követel meg, mint egyszerű papírmunkát. Igaz, hogy a szerződéseket, számlákat, teljesítéseket, a könyveléssel, bérszámfejtéssel kapcsolatos a dokumentációkat össze kell állítani, valamint e-mailokra, telefonokra válaszolni, de ezekkel koránt sincs vége a sornak. Az ad-hoc problémák mellett a céges személyautó és építőipari gépflotta karbantartásának felügyelete, anyagrendelések koordinálása, helyszíni kollégákkal való együttműködés, rendelések lebonyolítás, mind a feladatok része. De mi jár cserébe?


Amit az irodavezető-helyettesi pozíció nyújt
Az azonnali munkakezdés mellett a kis létszámú csapatban családias hangulat biztosított és mindezt egy korrekt bérezés fűszerezi meg. A munkahely könnyen megközelíthető és a munkafolyamatok is gyorsan végbemennek. Az irodavezető-helyettesi pozíció széles szakmai tapasztalatszerzésre nyújt esélyt, amivel a jövőben könnyen továbbléphetünk.

Leave A Comment